تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، از تدوین پروژهای جامع برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی خبر داد.
علی لطیفی در گفتوگو با کوبار، با بیان اینکه از دو سال پیش، آموزشهای پایهای برنامهنویسی و هوش مصنوعی در کتابهای درسی کار و فناوری برای دانشآموزان پایههای ششم، هفتم و هشتم گنجانده شده است گفت: این تغییرات گامی در راستای تجهیز نسل جدید به دانش و مهارتهای روز است و به ارتقای سواد فناوری در کشور کمک خواهد کرد.
وی به تدوین یک طرح جامع و یکپارچه در وزارت آموزش و پرورش با توجه به توسعه و ترویج هوش مصنوعی در حوزههای مختلف، از جمله آموزش زبانهای برنامهنویسی اشاره کرد و افزود: این طرح به معرفی مفاهیم کلیدی هوش مصنوعی و زبانهای برنامهنویسی دانشآموزان میپردازد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، با بیان اینکه تغییرات انجام شده در کتابهای درسی کار و فناوری، به دانشآموزان پایههای ششم تا هشتم کمک میکند تا با مفاهیم پایهای هوش مصنوعی آشنا شوند ادامه داد: این تغییرات در راستای سیاستهای کلان وزارت آموزش و پرورش برای ارتقاء سطح سواد فناوری و پاسخ به نیازهای بازار کار آینده انجام شده است.
لطیفی با بیان اینکه این اقدامات به دانشآموزان امکان میدهد خود را برای مواجهه با چالشهای آینده آماده کنند گفت: این تغییرات ابزاری برای توانمندسازی دانشآموزان در مواجهه با فناوریهای نوین و آمادهسازی آنان برای دنیای دیجیتال است.
وی با بیان اینکه پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش دو گزارش پژوهشی مهم در زمینه ابعاد اقدامات وزارت آموزش و پرورش در زمینه هوش مصنوعی به همراه مجموعهای از توصیهها فراهم کرده و هم اکنون نیز در شورای عالی آموزش و پرورش، کارگروهی در این زمینه تشکیل شده است، افزود: در راستای ارتقای سطح علمی معلمان، وزارت آموزش و پرورش با همکاری دانشگاه فرهنگیان، دورههای آموزش هوش مصنوعی را برای معلمان طراحی کرده که این دورهها در سه سطح مقدماتی، تکمیلی و پیشرفته بهصورت غیرحضوری و مجازی برگزار میشود.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی از تدوین پروژهای جامع برای آموزش هوش مصنوعی در تمام پایههای تحصیلی خبر داد و عنوان کرد: در حال حاضر، طرحی پژوهشی در سازمان در حال انجام است که طی آن، برنامه خود نسبت به آموزش هوش مصنوعی در دوره ۱۲ساله تحصیلی و رویکردها و ملاحظات لازم برای یادگیری این فناوری در مدارس را با توجه به تجارب جهانی و چالشها و فرصتهای آن شفاف خواهیم کرد.
لطیفی با بیان اینکه معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان نیز در حال برگزاری کارگاهها و کارسوقهای آموزشی در این زمینه هستند و آموزش معلمان نیز آغاز شده و بدون وقفه ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: این اقدامات گامهایی مهم در جهت توانمندسازی دانشآموزان و معلمان در مواجهه با دنیای دیجیتال و هوش مصنوعی است.
پایان خبر کوبار
تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تدوین پروژهای برای آموزش «هوش مصنوعی» در تمام پایههای تحصیلی"، کلیک کنید.