دنیامالی: از حالا باید به فکر المپیک ۲۰۳۲ باشیم
وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه ورزش ما تنها معطوف به کشتی و تکواندو نمیشود، گفت: فدراسیونها باید از حالا به فکر المپیک ۲۰۳۲ باشند.
به گزارش کوبار و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، احمد دنیامالی در اولین جلسه مشترک با روسای فدراسیونهای ورزشی و مدیران کل استانها گفت: بنده قائل به کار تیمی هستم و اینکه خودمان را یک خانواده بدانیم. باید کارهای خودمان را مزین به اخلاق پهلوانی کنیم. وقتی به ورزشکاران میگوییم که اخلاق پهلوانی را منشا کارهای خود قرار دهند باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم که روسای فدراسیونها و مدیران کل ما نیز همچون همیشه با اخلاق پهلوانی کار خود را پیش ببرند و در حوزه رفتار و مشی پهلوانی براساس آیین و اعتقادات کار کنیم.
وی در ادامه با تبریک فرارسیدن تولد پیامبر اکرم (ص) گفت: آرزوی طول عمر برای رهبر معظم انقلاب داریم که توجه ویژهای همواره به موضوع ورزش و جوانان دارند. بیانات رهبر انقلاب همیشه برای جامعه ورزش و جوانان چراغ راه حرکت است. بیانات ایشان در حوزههای مختلف همیشه با مطالعه است و امیدوارم در دیدار جامعه ورزش با معظمله بتوانیم به بهترین نحو تکالیف خود را ادا کنیم.
وزیر ورزش و جوانان با قدردانی از تلاشهای صورت گرفته از سوی فدراسیونها خاطرنشان کرد: تشکر میکنم به خاطر زحمات و تلاشهایی که برای حضور موفق و قوی ورزشکاران ما در دو رویداد المپیک و پارالمپیک کشیده شده است. در این بین باید یادی کنم از شهید بزرگوار آیتالله رییسی که قطعا در این موفقیت و تلاشی که انجام گرفت، نقش تعیینکنندهای داشتند. همچنین از معاون اول وقت آقای مخبر و ویژهتر سجادی و آقای هاشمی، دو عزیزی که به عنوان وزیر ورزش حضور داشتند و تکتکشان زحمت کشیدند و در راس این تقدیرها باید از کمیته ملی المپیک و پارالمپیک و روسای فدراسیونها نام ببرم.
دنیامالی اظهار کرد: باید به فکر ارتقای وضعیت و توسعه ورزش باشیم. راهکار برون رفت از وضعیت فعلی تعامل و همگرایی تمامی خانواده ورزش اعم از فدراسیونها و ادارات کل است. در اینجا وزیر ورزش و رییس فدراسیون معنایی ندارد و همه خادم مردم هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بنده به عنوان وزیر ورزش باید جوابگوی کاستیها و مشکلاتی که در فدراسیونها و ادارات کل ایجاد میشود باشم و در صورت نیاز هم حمایت خود را خواهم داشت ولی در کنار حمایت، کار هم میخواهم و همه باید در کاری تیمی به فکر حل مسائل باشیم.
وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: تمام تلاش ما این است که محیط ورزش سرشار از محبت و رفاقت و جمع ما به دور از کینه و نفرت باشد. باید به نحوی کار کنیم و با همدیگر تعامل داشته باشیم که نام نیک از خود به جای بگذاریم.
دنیامالی افزود: ورزش ما تنها معطوف به کشتی و تکواندو نمیشود و نباید در مسابقات مهم فشار تنها بر روی این دو رشته باشد. باید خود را متعهد به موفقیت در رشته تحت نظر بدانیم. همه جزوی از یک خانوادهایم و برای توسعه ورزش کشور باید به هر اندازه که میتوانیم گوشهای از کار را بگیریم. برای ما فدراسیونها اولویتبندی هستند و در بحث پرداخت بودجه نمیتوانیم به یک نسبت مساوی بودجه را بین فدراسیونها تقسیم کنیم چون فدراسیونها در بحث مدالآوری برای ما متفاوت هستند و این مصداق عدالت است.
وزیر ورزش و جوانان گفت: در مسابقات پارالمپیک نشان دادیم که رشتههای دیگر ما نیز به خوبی درخشیدند و اینطور نیست که ما تنها بخواهیم در کشتی و تکواندو مدالآوری کنیم. مسابقات پارالمپیک نیز به نوبه خودش سطح بالایی دارد و مدالآوری در آن راحت نیست.
وی افزود: باید بخواهیم و اراده کنیم که به موفقیت برسیم. سرمایههایی همچون علیرضا دبیر و هادی ساعی را داریم که پیش از این شایستگیهای خود را نشان دادهاند. کشور ما سرشار از استعدادهای ناب در رشتههای مختلف است که باید از آنها استفاده کنیم.
دنیامالی ادامه داد: نگاه روسای ما باید به جای المپیک ۲۰۲۸ آمریکا به المپیک ۲۰۳۲ استرالیا باشد و برنامهریزی بلندمدت داشته باشیم. فدراسیونهای ما باید پوستاندازی کنند و به علم روز تجهیز باشند. فدراسیونها باید دارای سیستم خود کنترلی باشند چون ممکن است بعضی اوقات احساسات منجر بر بیعدالتی شود.
وی اظهار کرد: یکی از اشکالات این است که دادههای مشترک نداریم. درحال حاضر نمیدانیم که به چه تعداد مربیان درجه ۳، درجه ۲ و مربیان تاپ بینالمللی داریم و این برای ما ایجاد مشکل میکند. فدراسیونهای ما باید با علم تمرین و نرمافزار روز دنیا آشنا باشند. فدراسیونهای ما باید از علم شبیهساز و هوش مصنوعی استفاده کنند تا بتوانیم در رویدادهای مهم با دیگر کشورها رقابت و برابری کنیم.
دنیامالی در پایان تاکید کرد: باید براساس خرد جمعی حرکت کنیم و کار را به جلو ببریم. درست است که منابع ما محدود است ولی با همین منابع محدود نیز باید امیدآفرینی داشته باشیم. کسانی که مسئولیت میگیرند باید امیدآفرینی در جامعه داشته باشند. فدراسیونهای ما نیز در همین راستا باید در ورزش امیدآفرینی انجام دهند. ورزشهای کلیدی ما در المپیک و بازیهای آسیایی برای ما مهم است و باید روی آنها سرمایهگذاری بیشتری کنیم.
پایان خبر کوبار
دنیامالی: از حالا باید به فکر المپیک ۲۰۳۲ باشیم
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دنیامالی: از حالا باید به فکر المپیک ۲۰۳۲ باشیم" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دنیامالی: از حالا باید به فکر المپیک ۲۰۳۲ باشیم"، کلیک کنید.