تقویم اجرایی و زمانی برنامه ملی کاهش آسیب های جاده ای نهایی شد
با حضور رییس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ارتقای ایمنی محور کرج – قزوین – زنجان در راستای اجرای برنامه ملی کاهش آسیب های جاده ای (کاج) بررسی شد.
به گزارش کوبار، این جلسه پس از بازدید میدانی یک روزه کمیته راهبری موافقت نامه کاج از آزادراه های قزوین زنجان و قزوین کرج و بررسی نیازها و الزامات ایمن سازی این محورها برگزار شد و در آن راهکارهای قابل انجام با استفاده از ایده های دانش بنیان مورد بررسی طرفین قرار گرفت.
جلسه مذکور با حضور صادق توسلی زاده، رییس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مجید صباغ زاده، مدیر کل دفتر توسعه ایمنی راه و حریم سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و سرهنگ مجید حق شناس از معاونت عملیات ترافیک راهور فراجا به همراه محسن اسماعیلی، مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری، جواد حق لطفی، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای و سرهنگ فرهاد ذاکری منش، رییس پلیس راه استان قزوین برگزار شد.
صادق توسلی زاده، رییس مرکز راهبری ستادهای توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار کرد: وضعیت رویه راه، دوربین ها، مدیریت رفتار راننده، مدیریت بار و مدیریت صحنه تصادف از جمله موارد احصاء شده در این محور بود که توسط کمیته راهبری برنامه کاج مورد بررسی قرار گرفت و می توان با توجه به مخزن دانشی و فناورانه شرکت های دانش بنیان معاونت علمی که تاکنون نیز تا حد مطلوبی توانمندی ها شناسایی شده است از ظرفیت آنها به منظور بهبود، تقویت و ایجاد سیستم های جدید در حوزه مسایل ترافیکی و جاده ای استفاده کرد.
وی ادامه داد: معاونت علمی به عنوان یک تسهیلگر در کنار دو متولی اصلی این امر در کشور یعنی سازمان راهداری و پلیس راهور ایستاده و آماده است در دبیرخانه اجرایی طرح، علاوه بر تعهدات خود در موافقتنامه هماهنگی های مربوطه در جهت اجرای مناسب طرح را به عهده داشته باشد.
عضو کمیته راهبری طرح ملی کاج در ادامه افزود: هر یک از محورهای فناورانه احصاء شده در این بازدید از نیازهای استان قزوین در آزادراه بوده که ظرفیت شرکت های دانش بنیان می تواند به تقویت و بهبود خلاهای موجود کمک کرده و باعث کاهش آسیب های جاده ای شود. موضوع اتصال سیستم ها و پلتفرم ها، کنترل سرعت، استفاده از مواد و فرمولاسیون جدید در تمام محصولات استفاده شده در جاده، بهبود نظارت های کنترلی و ترافیکی، علایم و نمایشگرهای نسل جدید جاده ای، روشنایی و دید مناسب راننده از این دست موارد است.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، برنامه ملی کاج راهکار دانش بنیان برای ارتقای ایمنی حمل و نقل جاده ای و کاهش سوانح و تلفات آن در قالب موافقت نامه ای بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، وزارت راه و شهرسازی و پلیس راهور فراجا در هفتمین نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته امضا شده و قرار است به صورت آزمایشی در استان قزوین اجرا شود.
حراست از جان و مال مردم، کاهش هزینه های ناشی از خسارات تصادفات جاده ای، کاهش آسیب های اجتماعی و هزینه های غیر اقتصادی ناشی از تصادفات، ایجاد و تقویت زیست بوم اقتصادی در حوزه ایمنی حمل و نقل جاده ای و توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور و استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان در ارتقای ایمنی جاده ها و توسعه فناوری های پیشرفته در حوزه هوشمندسازی راه و خودرو از جمله اهداف این موافقت نامه است.
توسلی زاده در پایان این برنامه دو روزه، مصوبات جلسه را در دو حوزه تهیه درخواست طرح تجاری محصولات و فناوری های مورد نیاز این محور و همچنین نهایی سازی تقویم اجرایی و زمانی طرح ملی کاج جمع بندی کرده و عنوان کرد جزییات فراخوان این طرح ملی به زودی منتشر خواهد شد.
پایان خبر کوبار
تقویم اجرایی و زمانی برنامه ملی کاهش آسیب های جاده ای نهایی شد
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تقویم اجرایی و زمانی برنامه ملی کاهش آسیب های جاده ای نهایی شد" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تقویم اجرایی و زمانی برنامه ملی کاهش آسیب های جاده ای نهایی شد"، کلیک کنید.