گسترش مراکز مشاوره درپی افزایش آسیب های اجتماعی لازم است

گسترش مراکز مشاوره درپی افزایش آسیب های اجتماعی لازم است

کوبار/خوزستان مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: با توجه به افزایش آسیب های اجتماعی، بر گسترش مراکز مشاوره تاکید شده است و مراکز مشاوره به عنوان شرکای اجتماعی در این باره فعالیت هایی انجام می دهند.

مهران کریمیان در همایش روز مشاور و روانشناس که امروز (11 اردیبهشت ماه) در اداره کل بهزیستی خوزستان برگزار شد، خطاب به روانشناسان و مشاوران اظهار کرد: هر کدام از ما نقش ها و وظایفی داریم و باید تلاش کنیم این وظایف و نقش ها را به بهترین شکل ممکن انجام دهیم، نقش شما به عنوان روانشناس در جامعه بسیار مهم است، شما روانشناسان و مشاوران در ایجاد یک جامعه سالم از نظر روانی و حتی جسمانی نقش بسزایی دارید.

وی ادامه داد: روانشناسان و مشاوران می توانند به افراد جامعه کمک کنند احساسات و رفتارهای خود را مدیریت کنند تا زندگی بهتری داشته باشند.

کریمیان گفت: امروزه به دلیل پیچیدگی های زندگی و سرعت سرسام آور اطلاعات و تکنولوژی، برخی افراد گرفتار اضطراب و معضلات روانی می شوند و نیاز به آرامش دارند. از سوی دیگر، امروزه به دلیل آسیب های اجتماعی و آسیب های نو پدید و مشکلات اجتماعی و اقتصادی، گروهی از افراد جامعه دچار افسردگی و ناامیدی هستند و در این شرایط، جامعه به امیدآفرینی و شادی نیاز دارد.

وی اظهار کرد: امروز کانون خانواده ها به دلایل متعدد دچار مشکلات و گرفتاری ها و نابسامانی است، تاب آوری در جامعه کم شده و خشونت و بداخلاقی افزایش یافته است و افراد در روابط اجتماعی و ارتباط موثر با جامعه و دیگران مشکل دارند.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: روانشناسان و مشاوران می توانند با مجهز شدن به جدیدترین متدها و روش های علمی، در سلامت جامعه و مراقبت از کیان خانواده ها و افزایش کیفیت زندگی مردم و آرامش و امنیت روانی اجتماعی جامعه، نقش ارزنده و بی بدیلی داشته باشند.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش آسیب های اجتماعی، بر گسترش مراکز مشاوره تاکید شده است و مراکز مشاوره به عنوان شرکای اجتماعی، فعالیت هایی در این زمینه انجام می دهند. یکی از این برنامه ها، کنترل و کاهش طلاق است و سامانه ای تحت عنوان سامانه تصمیم در این زمینه فعال است. خانواده هایی که متقاضی طلاق توافقی هستند، با مراجعه به این سامانه ثبت نام می کنند و لیست مراکز مشاوره را می بینند و پس از انتخاب مرکز مورد نظر، مشاوره حضوری می گیرند.

کریمیان گفت: در کنترل و کاهش برنامه های طلاق یا آسیب های اجتماعی، از ظرفیت مراکز مشاوره استفاده و یکسری آموزش های پیش از ازدواج برگزار می شود و با توجه به اینکه سازمان بهزیستی، متولی سلامت اجتماعی است، یکی از برنامه هایی که در دفتر مشاوره پیگیری و اجرا می کند، استفاده از ظرفیت های شرکای اجتماعی است.

وی افزود: علاوه بر مراکز غیرحضوری و تلفنی 1480 -181، مرکز مشاوره حضوری نیز تحت نظارت بهزیستی در استان خوزستان فعالیت می کنند و از متقاضیان تاسیس مراکز مشاوره نیز استقبال می کنیم.

به گزارش کوبار، در پایان از روانشناسان و مشاوران همکار با بهزیستی و اساتید این حوزه با اهدای لوح تقدیر شد.

پایان خبر کوبار

گسترش مراکز مشاوره درپی افزایش آسیب های اجتماعی لازم است

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "گسترش مراکز مشاوره درپی افزایش آسیب های اجتماعی لازم است" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "گسترش مراکز مشاوره درپی افزایش آسیب های اجتماعی لازم است"، کلیک کنید.