پژوهشگر باید تحلیل درست از وضعیت موجود داشته باشد – خبرگزاری کوبار | اخبار ایران و جهان
به گزارش خبر گزاری کوبار، حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضاییه در بازدید از پژوهشگاه قوه قضاییه و در جمع مدیران و پژوهشگران گفت: پژوهشگاه بهترین متولی برای بازنگری بخشنامه و هر آنچه که نیاز به اصلاح دارد، است. ضمن اینکه برای تهیه هر طرح و لایحه ای پژوهشگاه باید سند پشتیبان علمی و پژوهشی آن را به وجود آورد و با انجام کار پژوهشی و علمی، طرح ها و لوایح از استحکام بالایی برخوردار می شود.
وی با بیان اینکه پژوهشگر باید تحلیل درست و روشن از وضعیت و شرایط موجود داشته باشد، گفت: اگر در تحلیل ها درک و فهم درستی نداشته باشیم، قطعاً علم و دانش انباشت شده، هیچ گونه تاثیری از خود به جای نمی گذارد. پژوهشگران پژوهشگاه باید بتوانند جامعه و اقتضایات آن را خوب فهم کنند، مخاطبین خود و نیازهای آن ها را بشناسند و بر اساس فهم درست و تشخیص نیازها مفاهیم را تحلیل کنند.
وی با ابراز علاقه نسبت به مباحث پژوهشی و علمی گفت: جلسات علمی همیشه توام با نشاط و شادابی است و روح انسان با این فضا بسیار سازگار و مانوس است.
معاون اول قوه قضاییه گفت: مدیریت امروز، مدیریت دانش است و این مدیریت در تربیت فرد خلاصه نمی شود بلکه باید با این دانش، جریان فکری ایجاد کرد. هر کسی بتواند فکر مدیر را تحت تاثیر خود قرار دهد و نگاه او را تغییر دهد، می تواند موفق باشد. باز کردن دریچه عقل بشر با برهان و استدلال و کار پژوهشی امکان پذیر خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به شخصیت وارسته شهید مطهری گفت: ایشان همواره در مجامع علمی و دانشگاهی حضور مستمر داشت و با مطالعات عمیق علمی، به دنبال پاسخ لازم برای اقناع عقولش پرسشگران بود.
وی ادامه داد: تاسیس واحد پژوهش و تحقیقات از برنامه های اصلی من از همان ابتدای خدمت بوده و بر آن تاکید داشته ام.
معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه ساز و کار مدیریتی متناسب با فرهنگ مردم شکل می گیرد، اظهار کرد: باید تصمیمات را بر اساس اقتضایات و شرایط محیطی گرفت، شناخت درست مناطق جغرافیایی و درک آن شرایط در تصمیمات بسیار تاثیرگذار است. این تصمیمات باید پشتوانه علمی و پژوهشی داشته باشد. کار پژوهش همه جوانب و زوایای یک موضوع را برای تصمیم گیری روشن می کند. تصمیم بدون انجام کار پژوهشی، تصمیم گیری در تاریکی بوده و بسیار خطرناک است؛ لذا نمی توان همه مناطق و مردم آن را در مجموعه واحد قرار داد و تصمیمی کلی برای آن مجموعه گرفت. اجزای هر مجموعه اقتضایات خاص خود را داردکه باید به آن توجه داشت.
در پایان، حجت الاسلام و المسلمین خلیلی به ضرورت وجود نظام نامه برای کار پژوهشی اشاره کرد و گفت: باید نیازها را شناسایی کنیم؛ فارغ از نیازها به نتیجه موثری نمی رسیم و با تشخیص نیازها می توانیم ارتباط روحی و فکری با مخاطبین برقرار کنیم.
در این بازدید حجت الاسلام و المسلمین مهدی هادی، رییس پژوهشگاه قوه قضاییه نیز با اشاره به جایگاه و ظرفیت علمی این نهاد پژوهشی گفت: برای اجرای دقیق و کامل تکالیف و ماموریت های پژوهشگاه باید این جایگاه به طور ویژه دیده شود.
وی با اشاره به وظایف قوه قضاییه در اصل 156 قانون اساسی گفت: برای اجرای متوازن این مسیولیت ها که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب هم هست، ما به نظریه موازنه یا توازن تکالیف رسیدیم و در پژوهشگاه به دنبال این هستیم که این تکالیف به چه کیفیت با هم متعادل می شود.
وی حکمرانی متعالی قضایی و ضرورت سنجی تدوین سند علمی قوه قضاییه را از برنامه های اصلی سال 1403 پژوهشگاه برشمرد.
بهزاد پور سید، معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه و جمعی از مدیران، معاون اول قوه قضاییه را در این بازدید همراهی می کردند.
پژوهشگر باید تحلیل درست از وضعیت موجود داشته باشد – خبرگزاری کوبار | اخبار ایران و جهان
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پژوهشگر باید تحلیل درست از وضعیت موجود داشته باشد – خبرگزاری کوبار | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پژوهشگر باید تحلیل درست از وضعیت موجود داشته باشد – خبرگزاری کوبار | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.