فروش المنت میله ای و لوله ای در لاله زار تهران

خرید المنت میله ای و لوله ای

از روکشی لوله ای با جنس استیل، مس و آلومینیوم ساخته، تولید و طراحی می شود؛ فضای داخلی این لوله توسط خاک اسید منیزیم عایق بندی شده تا هیچ اتصالی از نوع الکتریکی بین بدنه و لوله رخ ندهد که به اصطلاح نقطه سرد معروف می باشد. المنت های میله ای مطمئن، مقاوم به عنوان منبع گرمایی فوق العاده و در بسیاری از صنایع، کارخانه ها و مصارف خانگی همواره نقش اساسی و پررنگی داشته است.

فروش المنت میله ای و لوله ای در لاله زار تهران

لیست قیمت المنت میله ای

ساخت المنت میله ای با تضمین گارانتی و بالاترین کیفیت و قیمت مناسب توسط هیتر هدف برای خرید المنت میله ای. سایز ۸ الی ۱۸ سانتیمتر میتواند متغیر باشد به طور کلی رنج قیمت المنت میله ای از ۲۵۰.۰۰۰۰ ریال الی ۹۳۰.۰۰۰۰ هزار ریال است.

ردیف

قطر

وات

ولتاژ

قیمت ساده (ریال)

قیمت سفارشی (ریال)

1

8mm

دلخواه

220 و …

 11,800

23,000

2

10mm

دلخواه

220 و …

34,000

42,000

3

12mm

دلخواه

220 و …

42,000

52,000

4

14mm

دلخواه

220 و …

52,000

65,000

5

16mm

دلخواه

220 و …

62,000

73,000

6

18mm

دلخواه

220 و …

72,000

83,000

برای بدست آوردن جدید ترین قیمت المنت میله ای بر روی دکمه زیر کلیک کنید و با ما تماس بگیرید. 

کاربردهای المنت های میله ای

المنت های میله ای به چند دلیل از جمله شکل پذیری و انعطاف پذیری آسان، قیمت پایین‌تر نسبت به سایر المنت ها و … محبوبیت بالایی بین خریداران المنت های حرارتی دارند. در ادامه بخشی از کاربردهای اصلی المنت های میله ای را ذکر می‌کنیم:

  • استفاده از المنت میله ای در توستر ها
  • استفاده در دستگاه های جوجه کوشی
  • استفاده در لباسشویی
  • استفاده در ماشین های ظرفشویی
  • استفاده در آبگرمکن های دیواری
  • استفاده در گرمکن غذاها
  • استفاده در سماور و کتری
  • استفاده در بخاری و اجاق های برقی (فن دار)
  • استفاده در اتو
  • استفاده در سردخانه ها
  • استفاده در گلخانه ها
  • استفاده در شوفاژها
  • استفاده در قهوه ساز و چای ساز
  • استفاده در صنایع ریخته گری
  • استفاده در صنایع تزریق
  • استفاده در مرغداری ها
  • استفاده در مزارع پرورش قارچ
  • استفاده در آزمایشگاه ها

جهت دریافت المنت میله ای از آلیاژ 316 و در صورت اطلاع دقیق از قیمت روز المنت های میله ای و همچنین دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید، می‌توانید با شماره تماس بگیرید.

روش تست المنت میله ای

روش تست المنت میله ای یک روش اساسی در صنایع مختلف است که برای بررسی و ارزیابی المنت‌های میله ای استفاده می‌شود. این روش به کمک ابزارها و تجهیزات خاص، امکان تست و بررسی قابلیت‌ها، عملکرد و استحکام المنت‌های میله ای را فراهم می‌کند.

با استفاده از روش تست المنت میله ای، می‌توان از عملکرد صحیح و استحکام مناسب المنت‌های میله ای اطمینان حاصل کرد و در نتیجه از ایمنی و پایداری سازه‌ها و سیستم‌های مورد استفاده بهره‌برداری کرد. از جمله مزایای استفاده از روش تست المنت میله ای می‌توان به دقت بالا، قابلیت اطمینان، و توانایی شناسایی مشکلات و نقاط ضعف در المنت‌های میله ای اشاره کرد.

با استفاده از این روش، می‌توان از پیشروی در زمینه بهبود کیفیت و عملکرد المنت‌های میله ای بهره‌برداری کرده و در نهایت هزینه‌های احتمالی ناشی از خرابی و عیوب المنت‌ها را کاهش داد. روش تست المنت میله ای از اهمیت بالایی برخوردار است و در انواع پروژه‌ها از جمله ساختمانی، صنعتی و تاسیساتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

المنت های میله ای در انواع و مدل های فلنج دار، پره دار، فین دار، استخری و آبگرمکنی ساخته و روانه بازار می گردد. از مزایای این المنت مدرن با توجه به ساختار ویژه آن می توان به مقاومت الکتریکی و مکانیکی بالا و مصرف کم تر انرژی این نوع المنت نسبت به المنت های دیگر اشاره کرد. المنت های میله ای که به آن المنت های لوله ای نیز می گویند. المنت های لوله ای به طور استاندارد بین 30 الی 400 سانتی‌متر می باشد هرچند با توجه به فضای مورد استفاده نیز قابل تغییر است.

المنت میله ای چیست و نحوه کار آن چگونه است؟

المنت های میله ای دسته ای پرکاربرد از المنت های حرارتی محسوب می‌شوند که به دلیل انعطاف پذیری و شکل پذیری آسان آن، کاربردهای فراوانی در صنعت دارد. این المنت ها با نیروی برق کار می‌کنند. پس از اتصال برق به دو سر المنت، کروم نیکل مقاومت می‌کند و انرژی در این سیم ذخیره می‌شود. حین ذخیره انرژی، سیم کروم نیکل شروع به داغ شدن می‌کند و این گرما در نهایت به روکش المنت میله ای منتقل می‌شود.

حال از گرمای موجود در روکش المنت می‌توان بهره وری کرد. انتهای المنت های میله ای نقطه سردی به عرض حدودی 5 سانتی‌متر وجود دارد که این قسمت داغ نمی‌شود و برای این تعبیه شده است که بتوان المنت میله ای را با دست حمل کرد و جلوی آسیب را گرفت. روش ساخت و نصب المنت میله ایدر ماه های اخیر تعداد زیادی جستجو در گوگل درباره روش ساخت المنت میله ای در خانه صورت گرفته است.

به علت پیچیدگی در سر هم کردن قطعات اولیه و همچنین نیاز به تجهیزات، ساخت المنت میله ای در منزل ممکن نیست و همچنین اگر نکات ایمنی نیز رعایت نشود ممکن است آسیب هایی نیز به محل یا خود فرد سازنده برسد.

شماره تماس برای خرید

 قیمت

📞 تماس بگیرید 📞

نام انگلیسی

element Rod

تعداد نوع المنت میله ای موجود

15 نوع مختلف

ولتاژ

220

آلیاژ

استیل 304 – استیل 316 – تیتانیوم

وزن

از نیم کیلو به بالا

اولین نکته هنگام خرید المنت های میله‌ای، انتخاب نوع درست این المنت است. منظور از انتخاب درست این المنت‌ها در وهله اول، توجه به شکل ظاهری المنت ها بسته به مکانی که قرار است از آن استفاده شود است. در شکل زیر چند نمونه از اشکال مختلف المنت میله ای را مشاهده می‌کنید:

دومین نکته موقع خرید این المنت ها، توجه بهجنس روکش های المنت میله ای است. مس، فولاد و استیل اصلی ترین سازنده روکش المنت های میله ای هستند که هر کدام از این روکش ها موارد استفاده و تحمل دمای متفاوتی دارند و قابلیت جایگزینی ندارند. در ادامه جدولی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم تا بتوانید به سادگی روکش مناسب المنت میله ای خود را انتخاب کنید.

طول المنت های میله ای

با یکدیگر متفاوت است. معمولا سایز المنت های استاندارد بین 30 الی 400 سانتی‌متر است که بسته به جایی که المنت را می‌خواهید در آن استفاده کنید سایز متغیر است. البته اگر سایز های بزرگتر از 400 سانتی‌متر یا کوچکتر از 30 سانتی‌متر نیز احتیاج داشتید می‌توانید المنت را در مجموعه هیتر هدف ثبت سفارش کنید تا در اسرع وقت با ابعاد دلخواه، المنت خود را تحویل بگیرید.

توان المنت های میله ای

توان المنت های میله ای یا همان المنت ها لوله ای به سایز آنها بستگی دارد و بطور کلی از 300 وات تولید و تا 3500 وات تنوع دارند که به شرح زیر می باشند:

  • از 25 سانتی متر با توان 300 به بالا
  • 30 سانتی متر با توان 300 و 500 وات
  • 40 سانتی متر با توان 500
  • 50 سانتی متر با توان 500 و 750 وات
  • 60 سانتی متر با توان 500 و 1000 وات
  • 70 سانتی متر با توان 500 ، 1000 و 1500
  • 75 سانتی متر با توان 500، 1000 و 1500
  • 80 سانتی متر با توان 500 ، 1000 ، 1500 و 2000
  • 90 سانتی متر با توان 500، 1000، 1500 و 2000
  • 1 متر با توان 1000، 1500، 2000، 2500 و ۳۰۰۰
  • ۳.۵ متر با توان 1000 الی 3500 وات

توان المنت های میله ای 300 تا 3500 وات را می‌توان در دسته المنت های استاندارد قرار داد و اعداد خارج از این بازه جزو المنت های میله ای سفارشی محسوب می‌شوند.

قطر المنت های میله ای

استاندارد، معمولا از 6 میلی‌متر شروع شده و تا 22 میلی‌متر ادامه دارد. اغلب سفارش‌ها این المنت ها حول همین دو قطر است.

بار سطحی المنت

(W) با تغییر طول، قطر و توان المنت های میله ای، نیز دستخوش تغییراتی می‌شود. از 4.8 الی 13.3 وات بر سانتی‌متر مربع بازه استاندارد بار سطحی المنت است و اعداد خارج از این محدوده جزو المنت های میله ای سفارشی محسوب می‌شوند.

اگر می‌خواهید در هوای آزاد، آب، تابشی، قالب شیار دار، روغن و ریخته گری از المنت میله ای استفاده کنید لازم است که المنت شما، وات بر سانتی‌متر مربع بسیار پایین و یا نیمه پایینی داشته باشد.

اگر به دنبال استفاده از المنت میله ای در آب و ریخته گری هستید از المنت های با وات بر سانتی‌متر مربع متوسط استفاده کنید. و در نهایت برای استفاده از المنت میله ای تنها در آب از المنت های وات بر سانتی‌متر مربع بالا باید استفاده کنید.

ساختار ظاهری المنت های میله ای

ساختار استاندارد شامل المنت هایی می‌شود که اندازه و قطر و توان و سایر ویژگی‌های آن مشخص است و بسیاری از افراد، المنت های با ساختار استاندارد نیاز دارند.

فروش المنت میله ای و لوله ای در لاله زار تهران

در مواردی شما نیاز دارید که المنت با شکل خاصی یا اندازه یا قطر یا هر مولفه دیگری که مخصوص و مناسب کسب و کارتان باشد را داشته باشید که در این صورت باید از المنت های میله ای سفارشی استفاده کنید.تفاوت المنت سفارشی و استانداردالمنت های سفارشی و استاندارد در دو مورد با هم تفاوت اساسی دارند که به شرح زیر است:

ممکن است قیمت تمام شده المنت های با ساختار استاندارد پایین‌تر از المنت های میله ای سفارشی باشد.

زمان آماده‌ سازی المنت های میله ای با ساختار استاندارد معمولا کمتر از المنت های سفارشی است. بحث دوم در قیمت المنت های میله ای و تمام المنت حرارتی همچون و … قیمت ارز است. از آنجایی که هیترهای حرارتی همچون سایر قطعات صنعتی، مواد اولیه خارجی دارند بنابراین نرخ ارز بر قیمت المنت ها تاثیر می‌گذارد

کاربردهای المنت های میله ای به موارد ذکر شده محدود نیستند و بسیاری از صنایع دیگر نیز از این المنت ها استفاده می‌کنند. در ادامه بیشتر درباره انواع و اجزای سازنده این المنت ها صحبت خواهیم کرد.

اجزای سازنده المنت میله ای

اولین قسمت از المنت های میله ای نقطه سرد نام دارد. این قسمت در انتهای المنت های میله ای قرار دارد و برای این تعبیه می‌شود که بتوان المنت را با دست حمل کرد و به دست آسیب نرساند.

قسمت دوم، روکش المنت است که بسته به کاربرد و موارد استفاده المنت، از جنس های استیل، مس و آلومینیومی تشکیل می‌شود. قسمت سوم و چهارم نیز به ترتیب ترمینال سرسیم و سیلیکون نسوز نام دارد و قسمت آخر نیز فنر و سیم از جنس کروم نیکل است.  در ادامه تصویری از ساختار اجزای المنت میله ای را مشاهده می‌کنید:

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "فروش المنت میله ای و لوله ای در لاله زار تهران" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "فروش المنت میله ای و لوله ای در لاله زار تهران"، کلیک کنید.