استفاده چین از ربات های انسان نما در خط تولید خودروها
یک شرکت خودروسازی چینی قصد دارد از این پس از ربات های انسان نما برای آزمایش کمربند ایمنی خودروها، آزمایش قفل درب، بررسی کیفیت بدنه خودرو و دیگر آزمایش ها استفاده کند.
به گزارش کوبار، خودروساز دولتی چینی به نام دانگ فنگ موتور(Dongfeng Motor) با یک شرکت رباتیک به نام یوبی تک(UBTech) همکاری می کند تا ربات انسان نمای این شرکت را در فرآیند تولید خود به کار بگیرد.
نسخه صنعتی ربات انسان نمای واکر اس(Walker S) از شرکت یوبی تک در خط تولید شرکت دانگ فنگ برای انجام وظایف مختلف استفاده خواهد شد که بر اساس گزارش ها شامل انجام بازرسی کمربند ایمنی، تست قفل درب، بررسی کیفیت بدنه و غیره خواهد بود.
این ربات انسان نما با ماشین آلات خودکار سنتی ادغام خواهد شد تا سناریوهای پیچیده را در روند تولید خودروها مدیریت کند.
ربات «واکر اس» 170 سانتی متر قد دارد و دارای الگوریتم های پیشرفته کنترل ادغام است.
یوبی تک ادعا می کند که «واکر اس» می تواند با سیستم کارخانه برای دسترسی به وضعیت خط تولید ارتباط برقرار کند و داده های جمع آوری شده را در لحظه به اشتراک بگذارد.
ربات های هوشمند در خطوط مونتاژ
ربات های انسان نمای یوبی تک که با آخرین فناوری هوش مصنوعی ادغام شده اند، هدفشان پیشبرد عملیات ها در خط تولید کارخانه ها از طریق آموزش عملی است و انتظار می رود این ربات ها توانایی های خود را در بازرسی و مونتاژ قطعات افزایش دهند.
ربات «واکر اس» هم اکنون در حال انجام وظیفه در کارخانه تولید خودروی Nio در چین است، جایی که وظایف مشابهی مانند بازرسی کیفیت قفل درب ها، کمربند ایمنی و نصب چراغ های جلو و نصب آرم خودرو را انجام می دهد.
لین چانگبو، مدیر کل دانگ فنگ موتور می گوید: این امر نه تنها موجب پیشرفت بیشتر در سطح تولید هوشمند شرکت دانگ فنگ خواهد شد، بلکه به سبک جدیدی از تولید هوشمند در صنعت خودروسازی می انجامد و کاربرد صحنه محور و در مقیاس وسیع ربات های انسان نما در صنعت خودرو را تسریع خواهد کرد.
نسل جدید ربات های صنعتی
ربات انسان نمای «واکر اس» سال گذشته توسط شرکت UBTech رونمایی شد تا بتواند تقاضاهای صنعتی را برآورده کند. به گفته این شرکت، «واکر اس» اولین ربات انسان نمای دوپا است که وظایف خود را در یک ایستگاه کاری خاص در خط تولید خودرو به انجام می رساند.
این ربات انسان نما با حسگرهای دوگانه RGBD و سیستم پیشرفته چهار چشمی خود، قابلیت های ادراکی پیشرفته ای را ارایه می دهد و با یک دست انسان مانند و کنترل شده با هفت درجه آزادی می تواند وظایف را با مهارت و دقتی استثنایی انجام دهد.
به گفته شرکت سازنده، دوربین های بینایی و حسگرهای عمق این ربات انسان نما به آن امکان می دهند محیط خود را به طور موثرتری حس و جهت یابی کند. همچنین ظرفیت آن برای تشخیص اشیای سه بعدی، امکان اجتناب از موانع را فراهم می کند. علاوه بر این، دست های انسان مانند آن مهارت آن را برای کارهایی که شامل کار با اشیای مختلف می شود، بهبود می بخشند.
«واکر اس» همچنین در حرکت کردن و کنترل خود فوق العاده انعطاف پذیر و ماهر است و مانورهای پیچیده ای را انجام می دهد و در عین حال ثبات را از طریق مدیریت دقیق تعادل حفظ می کند.
این ربات می تواند با 3 کیلوگرم بار در هر دست راه برود و تا 10 کیلوگرم بار را تحمل کند.
معرفی ربات های انسان نما به شرکت های تولیدی سنتی به ساده سازی فرآیندها و افزایش سطح اتوماسیون کمک می کند.
پایان خبر کوبار
استفاده چین از ربات های انسان نما در خط تولید خودروها
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "استفاده چین از ربات های انسان نما در خط تولید خودروها" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "استفاده چین از ربات های انسان نما در خط تولید خودروها"، کلیک کنید.