از هادی چوپان تا علی نصیریان

از هادی چوپان تا علی نصیریان

آفتاب‌‌نیوز :

این اولین بار نبود که در رسانه‌های ایرانی خارج از کشور یک شخص مشهور یا به اصصلاح سلبریتی مورد حمله قرار می‌گرفت. به خصوص پس از وقایع سال ۱۴۰۱ سلبریتی‌هایی که همراه نظام بودند یا در برابر وقایع موضع نگرفتند و سکوت کردند هم مورد این نقد‌ها واقع شدند. این مطلب، فهرستی است از هنرمندانی که در طول این مدت در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور، مورد هجمه قرار گرفتند:

مهران رجبی

مهران رجبی که از دهه هشتاد و با سریال‌های «دوران سرکشی» و «مدرسه همت» به عنوان بازیگر شناخته شد، در دو سال گذشته و پس از وقایع ۱۴۰۱ به دلیل مواضعش هدف انتقادات تند و تیز رسانه‌های خارج از ایران قرار گرفت. به خصوص که تعداد سریال‌هایی که بازی می‌کرد یا برنامه‌هایی که مجری آن‌ها بود، به شدت افزایش پیدا کرد.

داریوش ارجمند

داریوش ارجمند پس از صحبت‌هایش در باره معترضان به کم آبی در خوزستان در سال ۱۴۰۰ مورد هجمه‌های زیادی از سوی رسانه‌های خارج از ایران قرار گرفت. او در باره آن‌ها گفته بود: «این‌ها با خود من این معامله را کردند و حضورشان در ماجرای خوزستان اهمیت ندارد و راه به جایی نمی‌برند و مردم این مملکت بیدی نیستند که با این باد‌ها بلرزند.» مدتی بعد نیز اظهاراتش درباره ورزشکاران زن و این که مادر شدن اهمیت بیشتری از ورزش برای زنان دارد، سوژه شد.

الهام چرخنده

او فعالیتش به عنوان بازیگر را از سال ۱۳۷۵ با بازی در فیلم عروسی مهتاب آغاز کرد و حتی به عنوان ترانه‌سرا و خواننده فعالیت داشته و یک آلبوم موسیقی نیز ضبط کرده است. او که با اجرای برنامه استعدادیابی ستاره مهاجر در شبکه مهاجر شهرت پیدا کرد، پس از مدتی با انتخاب پوشش چادر سبک زندگی دیگری در پیش گرفت و به همین دلیل و به خاطر اظهاراتی که در باره ترویج این پوشش داشته بار‌ها مورد نقد رسانه‌های خارج از کشور قرار گرفته است.

شهاب حسینی

سال ۱۳۹۵ وقتی شهاب حسینی نخل طلای بهترین بازیگر مرد را از جشنواره کن دریافت کرد، در مراسم و روی صحنه جایزه‌اش را به مردم ایران تقدیم کرد. اما زمانی که به ایران برگشت، در یک نشست مطبوعاتی با اشاره به این‌که این جایزه را در نیمه شعبان دریافت کرده، گفت: «بخشی از این موفقیت را که خود در آن سهیم بودم، به عنوان هدیه به منجی بشریت تقدیم می‌کنم.» این حرکت، در روزنامه فیگارو و شبکه‌های اجتماعی و بازتاب‌های زیادی داشت. چراکه معتقد بودند او یک بار جایزه را به مردم تقدیم کرده است.

ابراهیم حاتمی‌کیا

انتقاد‌ها به حاتمی‌کیا تقریبا از سال ۹۶ شروع شد. در جشنواره سی و ششم او زمانی که جایزه اش را گرفت گفت: «من فیملساز وابسته ام. فیلمساز این نظامم» و سپس از سازمان اوج که سرمایه گذار فیلم به وقت شام او بود، تشکر کرد. رسانه‌ها از همان زمان شروع به انتقاد از او کردند و سپس علاقه‌اش به سردار سلیمانی و حمایتش از لبنان و حزب الله برایش واکنش‌های تند‌هایی در این رسانه‌ها به دنبال داشت.

محسن تنابنده

تنابنده که انتقادات بسیاری به ممیزی‌های زیاد در سریال پایتخت داشت، بعد از ورود سازمان اوج در ساخت پایتخت ۵ با محوریت داعش مورد انتقادات رسانه‌های فارسی زبان خارج از کشور قرار گرفت. او حتی در این مورد مجبور به توضیح شد و در مصاحبه‌ای با کوبار گفت: «ما، یعنی سازندگان «پایتخت» دنبال اوج رفتیم و آن‌ها سراغ ما نیامدند. واقعیت این است که فقط سازمان اوج می‌توانست شرایطی را ایجاد کند که «پایتخت ۵» با این داستان ساخته شود.» او بعدتر هم فیلم قسم را با حمایت مالی سازمان اوج ساخت که این بار هم مورد انتقاداتی قرار گرفت.

علی نصیریان

اسفند سال گذشته در جریان دیدار برخی هنرمندان با ابراهیم رئیسی، علی نصیریان هم شرکت کرد. حضور او در این دیدار باعث شد، توئیت‌های بسیاری علیه او نوشته شود و در شبکه‌های خارج از ایران هم مورد نقد قرار بگیرد.

از هادی چوپان تا علی نصیریان

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از هادی چوپان تا علی نصیریان" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از هادی چوپان تا علی نصیریان"، کلیک کنید.